HÁZAT – HAZÁT ALAPÍTVÁNY

Építsünk házat és hazát, hangyaszorgalommal, vasakarattal

1% felajánlási lehetőség

.
Adó 1%-ának felajánlásával Ön is hozzájárulhat alapítványunk  munkájához!
                                       ADÓSZÁMUNK: 18013818 – 2 – 42,
amit adóbevallás esetén tüntessen fel a nyomtatványon, az erre vonatkozó törvény értelmében.
                
 Hogyan rendelkezhet az adó 1 %-ról?

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1% -áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1% -áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2011. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Adójának 1 % -áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet.

                                    Kérjük írja be alapítványunk  a d ó s z á m á t: 18013818 – 2 – 42.
Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen 2012. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában.
   
2013-ben is az adóalapját terhelő, kedvezményekkel csökkentett és befizetett adó egy százalékáról rendelkezhet.
A lezárt borítékot a 2012. évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy  borítékban küldje meg az adóhivatalnak.
FONTOS!
A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ.